Schermafbeelding 2014-09-24 om 10.53.29
portret_pressed

“Mijn drijfveer is een mateloze interesse in wat mensen beweegt en hoe mensen tegen de werkelijkheid aankijken. Dit combineer ik met een gezonde dosis onbevangenheid, een hang naar ongebruikelijke oplossingen en de acceptatie dat dit gepaard gaat met discomfort. Uiteindelijk streef ik naar tastbare pragmatische oplossingen met impact (voor opdrachtgevers, hun klanten en de maatschappij).”

“Tijdens mijn werk als kwalitatief onderzoeker kwam ik er steeds meer achter dat er veel onderzoek wordt gedaan, maar dat hier niet het maximale uit wordt gehaald. Pas wanneer opdrachtgevers en doelgroepen op gelijkwaardig niveau met elkaar in contact komen ontstaat de impact en relevantie die echt tot veranderingen leidt. Deze ontmoetingen wil ik met GERB& bewerkstelligen.”

Gerben heeft jarenlang bij één van de meest vooruitstrevende kwalitatieve onderzoeksbureaus van Nederland gewerkt. Hier heeft hij een schat aan ervaring opgedaan met kwalitatief onderzoek voor (onder andere) de Rijksoverheid, verschillende charitatieve instellingen en in de profit-sector.

GERB& werkt momenteel aan projecten voor StadsLAB033, zakelijk festival MNL14 en de Gemeente Amersfoort, Daarnaast werk GERB& in combinaties met collega-onderzoeksbureaus en als freelancer kwalitatief onderzoek.

Schermafbeelding 2014-09-23 om 22.14.49